Three years, Three fucking years! Three was the number

Vi gick, vi gick och vi gick. Se så allt detta blev...
Efter att ha fått tillbringa tre år tillsammans med 52 helt olika individer så blev vi 52 stycken nya individer. Vi fick möta prövningar och motgångar, vi fick se världen tillsammans med människor vi inte hade valt att se den med från början. Men vet ni, det vart tre helt underbara år, tre år som jag aldrig kommer att glömma. Tre år som jag kommer berätta många historier om för mina barn. Om vad vi gjorde, vad vi inte fick göra och vad vi ville göra men inte gjorde. Jag älskade dessa tre år, varenda dag nu när jag tittar tillbaka.
Men dessa tre år kommer jag inte få uppleva igen, så jag önskar alla mina underbara klasskamrater lycka till i livet och alla nya tema elever lycka till dessa år. Ta vara på varandra och se varenda person i din närvaro, för dessa människor kommer du sakna efter att ha sett i tre år i morgon frisyr, festsmink och hajk utrustning. I tårar, skatt, förtvivlan, lycka, när dom känner sig oövervinnerliga eller förstörda.
Stötta dom, lev med dom och visa för dom att du bryr dig.


Invincible

Att känna att man är oövervinnerlig är helt underbart! Då menar jag inte att jag inte kan göra mig illa, för det kan jag och gör allt för ofta. Utan jag har en lycka inom mig som bubblar precis som champagne eller kanske sockerdricka i och med att jag inte gillar champagne. Jag får leva med mannen i mitt liv. Trotts att han är en fotbollstönt som inte kan missa en match och jag hatar fotboll. Eller det faktum att han är 15 år äldre, jag får se in i hans ögon varje dag och se hur vacker han är hur han tittar på mig som om jag är världens snyggaste och sexigaste människa. Att bli killad av honom så jag håller på att kikna av skratt. Jag är lycklig, trygg och oövervinnerlig. Han gör mig till den jag är och till den jag vill vara. Vi kompletterar varandra och förhöjer varandras styrkor. Jag är älskad och jag älskar gärna honom varje dag.