Legolas, the dog!

 
Att ha hund och barn är inte svårt. I alla fall inte om man har en så fin och snäll hund som vi har. En annan dag tänkte jag komma med lite tips om vad vi tänkte/tänker på vad det gäller storebror Legolas och lillasyster Lovelin. Men inte idag. Men så länge kan ni få kika på världens snyggaste buskille och var så vacker på våran trappa i solen häromdagen!
 


Kommentarer
Postat av: kristin

HEJ! Ja det skulle vara mkt intressant!
Jag har en liten chihuahuatjej på 4 år, och jag hoppas att hon kommer att ta emot bebisen bra när vi kommer hem från BB.
Hon är ju van att få all vår kärlek och uppmärksamhet, så det kommer nog att kännas lite konstigt för henne i början.
Så tips mottages gärna!
Min BF är den 5 december.... hjälp, det börjar kännas nervöst.
Inte långt kvar nu....

Svar: Jag kan nog fixa iordning ett inlägg imorgon om hur vi gjorde. Men var inte nervös, du har något otroligt häftigt framför dig, förlossningen. Och efter förlossningen har du det mest underbara, ditt eget barn och ett nytt och mer meningsfullt liv. Så hur förlossningen än går så finns det vackra resultatet. Går det snabbt, långsamt, med eller utan hjälpmedel eller bedövning, spricker eller inte eller med eller utan kejsarsnitt så blir det en upplevelse och du som kvinna är stark hur det än går till! Lycka till, var inte orolig var bara lycklig!
Sara Elin Rebecca

2013-11-30 @ 21:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: