Pain, pain, pain!

Smärta i ryggen kan sammanfatta den här dagen. Så efter en halvaktiv dag lägger jag nu fötterna i soffan och ligger kvar här resten av kvällen! Men vi var hos BM idag och som vanligt så sköter du dig jättebra där i magen!
Sf-mått: 32 cm
Blodtryck: 120/70
Inge protein i kisses och ett perfekt blodsocker. Som sagt, jag vill inte vara s Svensson i livet, men är du en Svensson mage så är jag extremt glad! Du sköter dig så exemplariskt i magen, mamma och pappa är jättestolta över dig!

Week 34 (33+3)

 
Det är helt galet vad snabbt det går, samtidigt så känns det som om det är en evighet tills du kommer. Vi har snart gtt 85 % utav graviditeten. Om 15 %, 45 dagar så kommer du vårt vackra underbara barn. Då får vi hålla om dig och känna din närhet. 
 
Men det här med att vara gravid börjar ta på krafterna. Jag klarar fortfarande målet med 10 000 steg om dagen, men att gå upp för backar, trappor och liknande är olidligt. Jag håller på att halvt helt dö känns det som. Ibland faller jag för frestelsen att äta osunt, inte så ofta, men ibland. Så snart får jag banka vett i den här kroppen igen. Men just nu är det bara ben och armar som får träna. 
 

Evening sun and wonderful family!

 
 
 
Kvällsbad med min underbara familj. Plus massa roligt bus hemma hos mina föräldrar för Legobiten. 
Tänk att åran lilla skit som tyckte vatten var lite otäckt förut bara hoppar ut nu och om han får bestämma så går han INTE upp ur vattnet. Sötnöten!!