Adventskalender 2014

 
 
Idag är det första advent. Första dagen på för mig en jobbig period. December månad har alltid rent psykiskt varit jobbig på grund utav att den månaden för mig är så cancerrelaterad. Men förra året var det bästa hittils för mig. Så jag hoppaas på en minst lika bra månad igen. 
Men men. Lovelin har fått en adventskalender. En kalender att öppna varje advent med små presenter. Vad hon fick idag får ni se imorgon! 

Long working day today!

 Mitt älskade lilla liv!
Mössan, min gamla
Kofta från HM
Klänning från Bamboo Baby
Leggins från HM
Raggsockor från svärmor
Skor från HM
 
Idag är jag på jobbet mellan 7.30 och 16.30. En såndär dag då jag knappt hinner träff min lilla älskling. För hon har knappt vaknat när jag går och hon börjar bli trött när jag kommer hem. Så tråkigt. 
Ni får ursäkta mig, men just den här veckan har det hänt så jävla mycket tråkigheter. Så därför kommer det bli väldigt lite datortid. 
Inget jag kommer dela med mig utav, men bara så ni vet. Vi känner att just nu är det viktigare att vi tar hand om varandra än att underhåller en blogg. 

Our winter princess!

 
Var ute på en snabbfotografering i onsdags när jag kom hem från jobbet. Dock hann ljuset försvinna alldeles för fort, så en annan fotografering blir det på fredag om jag är ledig. Ser ut som det just nu i alla fall.