This helps me!

Att få barn är underbart, hittills så känner jag bara väldigt mycket lycka över att jag fått en så go och fin dotter. Så när hon på källarna mellan ungefär sju och nio får en skrikperiod för att hon har ont i magen så finns det ingeting som hjälper så mycket som lugn. Att bara hålla henne i sin famn, pussa och mysa i lammullsfilten är det som lugnar snabbas av allt. Hon bara älskar det. 
 
På dagtid så älskar hon även att åka i vagnen, råkar hon skrika när man lägger henne i vagnen så blir hon lugn på som längst tre minuter. Sen sover hon, med öppen mun och sjukt djupt. Så mysigt! 
 
En annan sak som gör henne lugnare än en filbunke är när hon får ligga i badet. Hela hon bara flyter ut över hela badet, det mysig i badet är också när denna lilla nakenfis ligger på ens brös helt varm och mysig och tillslut somnar. Min lilla älskling, sötnosen som är världens bästa prinsessa. Min dotter!
 
 
 

Sleeping beauty!

Imorgon ska jag ta tag i det här med att blogga. Minst en gång om dagen ska jag försöka med. Vill minnas och dokumentera min dotters liv. Så mycket bebissnack, lite inredning och sen en stor dos träning när jag får klartecken från barnmorskan. Så länge, kolla och njut av min fantastiskt söta och fina dotter! 

Happiness, joy and a girl!

Det här med att bli mamma trodde jag skulle vara svårare. Men nu när jag sitter här med min prinsessa i famnen och ser på henne så känns allt så självklart! Att man känner sig maktlös när Lovelin har ont i magen och bara skriker är inte så konstigt. Men ändå så känns allt så lätt och naturligt. Jag vet inte, men gissar på att det är för att hon har världens bästa pappa!