Should I, should I not ?!

Dom är så fina, från Newbie/Kappahl!
 
Jag har lite beslutsångest här hemma. Lovelin har nu vuxit ur storlek 44-56. Vilket gör att det finns endel kläder som kan säljas/sparas/slängas. Men jag tycker det är så jobbigt. För jag skulle vilja spara nästan allt, och tänk om hon får ett syskon, då vore det bra att ha kvar. Men tänk om hon inte får ett syskon, då blir det jättejobbigt att ha sparat. Sen finns det int hur mycket förvaringsutrymme som helst. Vi bor på 171 kvadrat + källare. Men vi har jättedåligt med förvaringsutrymme. Källaren kan vi inte riktigt förvara saker i då den är en jordkällare. Men jag har så jobbigt att rensa ut. Som dom overallerna ovan, Lovelin hann aldrig använda dom för hon var för liten när det var rätt väder, men till i vinter så är dom för små. Så ska jag spara eller sälja dom till exempel. 
Får nog sätta mig med Tony så får han vara den avgörande rösten!

The forest with the family!

Legobusen förra året under blåbärsplockning!
 
Idag ska vi ut hela familjen och blocka blåbär och svamp. Hoppas på mycket då det är så otroligt gott. Att kunna plocka egen svamp och egna blåbär och frysa in för att ta fram i vinter är så skönt. Gott och en riktig njutning. Sen blir det backträning på det i och med att ett av våra svampställen ligger uppe på ett mindre berg... 

Dagens fundering/fråga!

Pffentliga blöjbyte, okej eller inte!?
 
Jag är en mamma som inte tycker det är okej. Inte för allmänhetens skull utan för min dotters. Jag vill inte visa upp hela hennes underliv under ett blöjbyte för alla. Någon gång har jag bytt i vagnen, men då kör jag vagnen bort från allmänheten plus suffletten upp för att skydda henne. Men annars säger jag nej, för barnets skull!
Kan tilläggas att typ hela sommaren var Lovelin nakenrumpa. Men jag vill inte att hon ska blottas så mycket som just ett blöjbyte gör med uppvikta ben till offentlighetens nyfikna blickar. Även fast dom flesta nog mest tycker det är gulligt/äckligt på helt normalt sätt!
 
 En blöjad Lovelin!