Not without my daughter!

 
 
Att vara utan min dotter är inte min grej. Ni andra föräldrar får mer än gärna lämna era barn till era kära. Men det är inte min grej. Jag litar på dom jag lämnar bort henne till, men jag trivs inte med det. Det är inte kul, skönt eller mysigt med egentid. Jag vill hellre ha familjetid!

A little update coming tomorrow!

 
Jag gick längs vägen med två vänner - så gick solen ned - himlen blev plötsligt blodröd - jag stannade, lutade mig mot staketet utmattad - över den blåsvarta fjorden och staden låg blod och eldtungor - mina vänner gick vidare och jag stod där darrande av rädsla - och jag kände hur ett högljutt, ändlöst skri genomträngde naturen. 
Citat från Munch
 
Så beskriver väldigt bra hur jg känner. Bara det att ena stunden är jag skriet och nästa är jag vännerna. Men idag fick jag lite hjälp. Perättar mer imorgon. För nu ska jag fokusera på min man, för vi firar imorogn 4 år som oss!

Movie, dinner and sleep over!

 
Först en jobbdag till klockan 17.00 sen ska jag och min älskade man iväg och ha dejt. Vi ska äta gott och mysa på en bio tillsammans. Vi firar även 4 år som oss. 
Men störst av allt, Lovelin sover borta för första gången!