Not just food today ...

 
Idag inne i Örebro så blev det inte bara mat handlat utan även lite kläder till sessan. Hon har gjort ett ryck som gör att 74 börjar bli kort. 74 är storleken hittills som hon dragit kortast tid. Bara ca 3 månader om jag inte mins fel. Väldigt tråkigt, dock äldigt kul att köpa nytt då det just nu fylls på med massa fina vår och sommarkläder. Blev den här högen sen har jag även gjort en beställning från HM, men det paketet ligger fortfarande på posten så det kan jag inte visa. Ni får en lista med vart ifrån kläderna kommer en annan dag då även med bättre bilder på kläderna! 

Visit last week!

 
Förra helgen så hade vi Lovelins gudfar med barn på besök. Det var så coolt att se Lovelin verkligen leka med andra barn. Dom lagade mat, körde med bilar och byggde torn i Lovelinens rum. Det var så roligt att se. Hon levde upp och dom var så fina och rara mot henne. Underbara ungar! 

Away to the grocery store with the best neighbor!

 
 
Förra månaden så handlade jag och min granne. Blev en storhandling så det enda som behövdes köpas till var lite mjölkprodukter. Ja, ni förstår att det varit skönt. Vi har bestämt att en gång i månaden dra iväg och storhandla. Förra gången körde hon så den här gången är det min tur. Det blir ekonomiskt och det är skönt att slippa nu när allt i livet ska roddas runt. Ett tips för er som i alal fall bor i Örebro är att handla varor för 300 kr och sen köpa tre paket Libero och använda rabattkupongen i reklambladet, då kostar varje paket blöjor ca 50 kronor!! 
Vi får se vad storhandlingen går på den hä månaden, förra stannade vi på 2100 och småhandling för ca 500 kronor. Så för 2 vuxna, ett blöjbarn så gick det på ca 2600 då har vi även en hel del i frysen och skafferiet och vi har bjudit familj och vänner på middagar! Ja, jag är nöjd!!